TP3.

By Tommaso Giunchi & Atelierzero.


An office becomes the residence of the firm’s owners, an expanding family with an incoming child. The upper floor consists of living room, studio, kitchen and dining area, where a long bespoke storage wall offers an interesting background. The layout of the apartment is developed around the staircase, a wooden volume, which leads to the lower floor, where the bedrooms and a walk-in closet are located. The house also has a small garden, which overlooks the kitchen and another room, separated from the main house, used as a study or relax area. The interior flooring, with the exception of the kitchen area, defined by arabesque tiles, is completely made up of large slabs of beautiful ceppo di grè.

Private residence 140mq
Location Milan, Italy
Design Team Tommaso Giunchi
Year 2019
Status Completed
Serie utilizzata Source / Mop01 Kitchen Inox

Photography Simone Furiosi

Publication Living Corriere

Projects